Terugkeer Fort Boyard trekt miljoen kijkers

Fort Boyard heeft maandagavond een miljoen kijkers getrokken. De eerste aflevering van het AVRO-programma was begin jaren negentig voor het laatst te zien.

Fort Boyard heeft maandagavond een miljoen kijkers getrokken. De eerste aflevering van het AVRO-programma, dat begin jaren negentig voor het laatst te zien was, staat daarmee op de negende plaats in de lijst van van best bekeken uitzendingen van maandag, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Het deelnemersveld van Fort Boyard bestaat uit verschillende teams van BN’ers. In de eerste aflevering nam het team van Goede Tijden, Slechte Tijden het op tegen het musicalteam. De soapies trokken uiteindelijk aan het langste eind.

Johnny de Mol’s SBS-debuut heeft ruim vijfhonderdduizend kijkers getrokken. In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Waar is de Mol?, dat voorheen werd uitgezonden door Veronica, ging hij op reis met Irene Moors.

Spoorloos was maandag het best bekeken. Het KRO-programma wist bijna twee miljoen mensen boeien.

[Novum]