Rebecca Romijn geeft opnieuw jawoord

Rebecca Romijn heeft voor de tweede keer eeuwige trouw beloofd aan haar man Jerry O’Connell. De Amerikaanse hernieuwde haar trouwgeloften op 11 november.

Rebecca Romijn heeft voor de tweede keer eeuwige trouw beloofd aan haar man Jerry O’Connell. De Amerikaanse actrice, van Nederlandse afkomst, hernieuwde haar trouwgeloften op 11 november.

“Het was niet heel extravagant, maar het voelde heel intiem en verrassend emotioneel”, vertelt de 39-jarige Romijn aan het Amerikaanse blad Us Weekly. “En comfortabel.”

De actrice wilde haar jawoord graag om 11.11 uur op 11 november 2011 voor de tweede keer uitspreken. “Iedere keer als het 11.11 uur is, denken wij aan elkaar en onze dochters en dan sturen we elkaar meestal een sms”, legt ze uit. “Het is een leuke herinnering aan je familie, en dat twee keer per dag.”

Rebecca’s enige wens was dat zij en haar man kleding van corduroy droegen, een stof met alleen rechte strepen. Van haar man kreeg ze een tasje met Swarovski-kristallen cadeau. “Ik had nooit gedacht dat Swarovski en corduroy samen konden gaan, maar deze keer was dat wel zo.”

Rebecca Romijn maakte furore als model, presentatrice en actrice. Ze speelde in films als X-Men, Man About Town en Femme Fatale. Romijn was van 1998 tot 2005 getrouwd met John Stamos, in 2007 trad ze in het huwelijk met acteur Jerry O’Connell. Het koppel kreeg in 2008 een tweeling.

[Novum]