Ruud de Wild snapt uitbarsting Beau niet

Ruud de Wild snapt niks van de woede-uitbarsting van Beau van Erven Dorens in zijn radioshow. De presentator noemde De Wild een ‘oplichter’ en ‘matennaaier’.

Ruud de Wild snapt niks van de woede-uitbarsting van Beau van Erven Dorens in zijn radioshow. De presentator noemde De Wild woensdag een ‘oplichter’ en ‘matennaaier’ en zei dat hij hem een ’tand uit zijn bek’ wilde slaan.

In de radioshow van de dj test Van Erven Dorens wekelijks grappen voor zijn oudejaarsconference bij SBS 6. Toen hij vernam dat De Wild kritisch had gereageerd op zijn grappen, trok hij van leer tegen de dj. “Hij mag best kritisch zijn, maar doe dat dan waar ik bij ben”, vindt Van Erven Dorens. “Anders is het zo ongepast. Ik heb geen moeite met eerlijkheid, wel met achter mijn rug om iets doen”, zegt hij tegen De Telegraaf.

Ruud de Wild is zich van geen kwaad bewust. “Ik mag mijn mening geven. En als ik dat doe op de radio, kan al helemaal geen sprake zijn van ‘matennaaien’. Ik heb toch niets achter zijn rug om gezegd?” De presentator moet van De Wild met iets beters komen dan ‘handje schudden en zand erover’. “We draaien beiden al lang mee in dit wereldje en kunnen volgens mij allebei wel tegen een stootje. Maar ga me niet lopen bedreigen.”

Van Erven Dorens is achteraf niet trots op de woorden die hij gebruikte. “Maar als je mij wilt weghonen, doe dat dan recht in mijn gezicht. Zo’n conference is al zwaar genoeg.”

[Novum]