Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lindsay Lohan aangeklaagd door paparazzo

Lindsay Lohan wordt voor de rechter gesleept door een paparazzo. Grigor Balyan beweert zwaargewond te zijn geraakt toen de actrice probeerde te vluchten.

Lindsay Lohan wordt voor de rechter gesleept door een paparazzo. Grigor Balyan beweert zwaargewond te zijn geraakt toen de actrice met haar auto van hem probeerde te vluchten en eist een ‘redelijke vergoeding’.

Balyan nam twee jaar geleden foto’s van Lohan in Hollywood, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Ze snelde weg in haar auto, die de fotograaf daarbij raakte. De assistent van Lohan bestuurde de wagen, maar zij zou instructies hebben opgevolgd van de actrice. Volgens de advocaat van de fotograaf liepen onderhandelingen met Lohans verzekeringsmaatschappij eerder op niets uit.

Het zit de actrice niet mee. Deze week werd ook al bekend dat de belastingdienst achter haar aan zit. Lohan heeft haar belastingen over 2009 nog niet betaald en moet met 93 duizend dollar over de brug komen.

[Novum]