Zoek
Sluit dit zoekvak.

Makers Project X werken aan vervolg

De tienerfilm Project X krijgt een vervolg. Scenarist Michael Bacall werkt in opdracht van filmstudio Warner Bros al aan een tweede komedie.

De tienerfilm Project X krijgt een vervolg. Scenarist Michael Bacall werkt in opdracht van filmstudio Warner Bros al aan een tweede komedie over een huisfeest dat gruwelijk uit de hand loopt. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Bacall schreef ook het scenario voor het eerste deel en is ook bekend als acteur van Tarantino-films als Inglourious Basterds en Death Proof. De aankondiging voor een vervolg op Project X komt snel, want het eerste deel draait pas een week in de Amerikaanse bioscopen.

Project X kostte 12 miljoen dollar om te maken en heeft in het eerste weekend 21 miljoen dollar in het laatje gebracht. De tienerfilm gaat over drie losers, gespeeld door Thomas Mann, Oliver Cooper en Jonathan Brown, die een gigantisch feest geven in de hoop wat populairder te worden.

Project X is geproduceerd door de makers van de Hangover-films. Het is nog niet duidelijk of de acteurs ook terugkeren in het tweede deel en wanneer die film in productie moet gaan.

[Novum]