Madonna bestraft rokende dochter Lourdes

Madonna neemt haar dochter toch niet mee tijdens haar aankomende wereldtournee. De zangeres is woedend omdat ze onlangs werd betrapt op roken.

De dochter van Madonna kan fluiten naar een plekje op het podium tijdens de aankomende wereldtournee van haar moeder. De zangeres dacht eraan de 15-jarige Lourdes toe te voegen aan haar groep dansers, maar is woedend nadat ze onlangs werd gefotografeerd terwijl ze een sigaret rookte.

“Madonna heeft tegen Lourdes gezegd dat ze het beter vindt om haar te helpen zich te richten op school, in plaats van haar toe te staan om mee te gaan op tournee”, zegt een bron tegen de Britse krant Daily Mail. “Ze was verbolgen dat ze aan het roken was.”

Madonna’s 2012 World Tour gaat in mei van start in Israël. De Queen of Pop staat op 7 en 8 juli in de Amsterdamse Ziggo Dome.

[Novum]