Zoek
Sluit dit zoekvak.

Politie stelt onderzoek in na beklag Tyler Perry

De politie van Atlanta heeft een onderzoek ingesteld na een verhaal van Tyler Perry. De regisseur zegt racistisch te zijn behandeld door agenten.

De politie van Atlanta heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een verhaal van Tyler Perry. De regisseur van komedies als Madea’s Family Reunion en Why Did I Get Married? zegt racistisch te zijn behandeld door twee agenten.

Perry reed vorige maand van zijn studio naar het vliegveld, toen hij een onverwachte draai maakte met zijn wagen. Een manoeuvre die hij van zijn beveiligers leerde om te zien of hij gevolgd wordt, schrijft het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter. Twee agenten haalden de regisseur na zijn actie naar de kant, waarop ze zich volgens Perry erg brutaal gedroegen.

De 42-jarige regisseur diende geen aanklacht in tegen de agenten, maar deed zijn beklag op Facebook. Het verhaal leidde tot veel reacties en discussie op de website. “De zorgen die meneer Perry onlangs publiekelijk uitte zijn de reden voor het in onderzoek nemen van deze kwestie”, laat de politie van Atlanta weten.

[Novum]