Justin Bieber volgend jaar naar Nederland

Justin Bieber komt voor een optreden naar Nederland. Het 18-jarige tieneridool staat 13 april op het podium van het Gelredome. De kaartverkoop start donderdag.

Justin Bieber komt voor een optreden naar Nederland. Het 18-jarige tieneridool staat 13 april op het podium van het Gelredome. Dat heeft concertorganisator Greenhouse Talent maandag bekendgemaakt. De kaartverkoop start donderdag.

De Canadese zanger bracht vorige maand zijn derde cd Believe uit. Op het album staan onder meer duetten met Drake en Nicki Minaj. Tijdens zijn promotietoer zorgde Bieber onder meer in Oslo voor een enorme chaos, tijdens een gratis optreden raakten 49 mensen gewond.

Bieber, die hits scoorde met nummers als Boyfriend en Baby, stond vorig jaar nog in de Rotterdamse Ahoy. Dit concert was binnen een halfuur uitverkocht.

[Novum]