Toch weer haartransplantatie Gerard Joling

Gerard Joling heeft maandag opnieuw een haartransplantatie ondergaan. “Bijna klaar met mijn derde haartransplantatie”, twitterde de 52-jarige zanger.

Gerard Joling heeft maandag opnieuw een haartransplantatie ondergaan. De 52-jarige zanger onderging zijn derde ingreep bij het Hair Science Institute in Maastricht, terwijl hij vorig jaar nog zei dat hij er klaar mee was.

“Bijna klaar met mijn derde haartransplantatie”, liet hij maandag weten via Twitter. Joling plaatste bovendien een foto van zichzelf met een gemillimeterde coupe, een vereiste voor de ingreep.

De zanger onderging vorig jaar juli voor zover bekend zijn vijfde transplantatie. “Dit is echt de laatste keer”, zie hij toen tegen De Telegraaf. “En dan ben ik helemaal klaar, dan zit mijn haar echt zoals ik wil.”

[Novum]