Boer Zoekt Vrouw verliest kijkers

Boer Zoekt Vrouw was zondagavond met ruim drie miljoen kijkers het best bekeken programma van de dag. Dat was echter een stuk minder dan een week geleden.

Boer Zoekt Vrouw was zondagavond met ruim drie miljoen kijkers het best bekeken programma van de dag. Dat aantal was echter een stuk lager dan een week geleden, toen 3,8 miljoen kijkers afstemden op Nederland 1.

Daarmee blijven de kijkcijfers van de nieuwe reeks vooralsnog ver achter bij die van vorig jaar. Toen zat Boer Zoekt Vrouw regelmatig boven de vijf miljoen kijkers. De drie miljoen van zondag betekenden tevens het laagste aantal kijkers voor de show sinds de start van seizoen vier in 2009, schrijft Mediacourant. Toen schakelden ruim 2,2 miljoen kijkers in.

Evenblij met Mart Smeets was zondag goed voor 365 duizend kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. In het programma op Nederland 1 voerde Frank Evenblij openhartige gesprekken met de sportpresentator.

Het op een na best bekeken programma van de zondag was het achtuurjournaal. De uitzending trok ruim 1,8 miljoen kijkers.

[Novum]