Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook manager en advocaat wilden opname Lindsay Lohan

De vader van Lindsay Lohan was niet de enige die de actrice wilde laten opnemen in een afkickkliniek. Ook haar manager en twee advocaten zaten in het complot.

De vader van Lindsay Lohan was niet de enige die de actrice wilde laten opnemen in een afkickkliniek. De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ heeft e-mails in handen gekregen waaruit blijkt dat ook haar manager en twee advocaten in het complot zaten.

Michael Lohan ging vrijdag naar het huis van zijn dochter omdat hij vindt dat ze moet worden opgenomen. De 26-jarige actrice belde vervolgens de politie. Haar vader zou goede bedoelingen veinzen om weer in een goed daglicht te komen bij haar. Ze ontkent dat ze een alcohol- of drugsprobleem heeft.

Lohans vader schrijft in de e-mail dat hij van verschillende mensen heeft gehoord dat Lindsay per dag ‘een tot anderhalve fles wodka’ drinkt. “Ik heb lege flessen en zelfs cocaïne gevonden in haar kamer”, schrijft hij. Haar manager mailt dat hij dezelfde verhalen hoort, waarop een van haar advocaten antwoordt: laten we het doen.

De zus en broers van Lohan steunen Lindsay en hebben geen goed woord over voor hun vader. “Het is jammer dat iedereen door de leugens van mijn vader betrokken raakt in het privéleven van mijn familie”, vertelt Michael jr., die zegt dat zijn broers en zussen niet langer omgaan met hun vader. “Hij heeft nooit deel uitgemaakt van mijn leven, hij moet mijn familie met rust laten”, voegt Cody toe.

[Novum]