Search
Close this search box.

Sandra van Nieuwland trots na overwinnen angsten

Sandra van Nieuwland is trots op zichzelf. Niet vanwege haar succes, maar omdat ze angsten heeft overwonnen. “Ik kon best last hebben van faalangst.”

Sandra van Nieuwland is trots op zichzelf. Niet vanwege haar succes, maar omdat ze angsten heeft overwonnen. “Het feit dat ik dit zonder al te veel angst doe maakt dat ik trots op mezelf ben”, vertelt de 35-jarige zangeres aan het AD. “Ik kon namelijk best last hebben van faalangst, of van spanning.”

Toch vreest Van Nieuwland, die haar doorbraak dankt aan The Voice of Holland, dat haar populariteit afneemt. “Natuurlijk ben ik nog steeds wel eens bang dat het succes minder wordt, maar ik probeer me niet op dat gevoel te richten. Dat werkt averechts.”

De blondine is dankbaar voor de kansen die het programma haar heeft geboden. “Voor de eerste jaargang van The Voice wilde ik me ook al opgeven, maar toen durfde ik het uiteindelijk niet aan. Dit jaar heb ik me er gewoon in gestort. Dankbaarheid, dat is sindsdien het gevoel dat overheerst.”

Van Nieuwland neemt zich in het nieuwe jaar voor vooral te gaan genieten. “Ik wil gaan genieten van alles wat ik doe, ook met mijn kinderen. Met volle overgave, want het succes kan ook zo weer voorbij zijn.”

[NOVUM]