Ex-Sugababe Siobhán Donaghy getrouwd

Siobhán Donaghy heeft donderdag haar jawoord gegeven aan Chris McCoy. Haar collega Keisha Buchanan plaatste een foto op Twitter van de bruid.

Siobhán Donaghy heeft donderdag haar jawoord gegeven aan Chris McCoy. Haar collega Keisha Buchanan plaatste een foto op Twitter van de bruid. Verdere details rond de bruiloft zijn niet bekend. Siobhán en Chris hebben al jaren een relatie.

“De mooiste bruid die ik ooit gezien heb!”, schreef Buchanan, die met Donaghy en Mutya Buena de nieuwe band MKS vormt. “Siobhán, ik ben zo trots op je en hou heel veel van je. Chris, je bent geweldig! Mr & Mrs McCoy!”

De 28-jarige Siobhán vormde in 1998 de meidengroep Sugababes met Buena en Buchanan. Ze scoorden in 2000 een grote hit met Overload. In de daaropvolgende jaren werden de dames één voor één vervangen. De drie meiden maakten vorig jaar bekend weer bij elkaar te komen onder de naam Mutya Keisha Siobhán.

[NOVUM]