Zac Efron schaamt zich voor foto’s in seksshop

Zac Efron is er niet blij mee dat hij op de gevoelige plaat is vastgelegd in een seksshop. De acteur was in de winkel in New York voor filmopnames.

Zac Efron is er niet blij mee dat hij op de gevoelige plaat is vastgelegd in een seksshop. De 25-jarige acteur was in de winkel Fantasy World in New York voor opnames van de film Are We Officially Dating, en kon het niet waarderen dat een paparazzo foto’s van hem maakte.

“Zac smeekte de jongen om de foto’s te wissen”, vertelt een ooggetuige aan de Amerikaanse krant New York Post. “Hij zei steeds dat hij veel jonge fans heeft en dat hij niet wil dat zij de plaatjes te zien krijgen.”

De fotograaf weigerde de kiekjes weg te gooien, waarop woordvoerders van Efron snel het nieuws naar buiten brachten dat filmopnames de reden zijn van het bezoek aan de seksshop. De acteur, onder meer bekend van de High School Musical-films, werd vijf jaar geleden al eens met zijn toenmalige vriendin Vanessa Hudgens gespot in een sekswinkel.

[NOVUM]