Search
Close this search box.

30 Rock-actrice Katrina Bowden getrouwd

Katrina Bowden is zondag getrouwd. De actrice, bekend van de serie 30 Rock, beloofde in New York eeuwige trouw aan muzikant Benjamin Jorgensen.

Katrina Bowden is zondag getrouwd. De actrice, bekend van de serie 30 Rock, beloofde in New York eeuwige trouw aan muzikant Benjamin Jorgensen. Vorig jaar januari maakte Bowden haar verloving bekend.

Bowden en Jorgensen trouwden in een botanische tuin. De actrice hoefde niet lang na te denken over de locatie. “Het was de eerste en enige plek die we bezochten”, vertelde Katrina voor haar bruiloft aan het Amerikaanse blad Us Weekly. Ook de jurk was vrij snel gevonden. Na een paar keer passen kwam Bowden haar ideale japon tegen in een catalogus. “Ik wist meteen dat dat mijn jurk was.”

Bowden liep op de klanken van Aerosmiths I Don’t Want to Miss a Thing richting het altaar. De ceremonie werd bijgewoond door 127 gasten. De actrice en muzikant gaan op huwelijksreis naar Hawaii. Vrienden en familie kunnen via een speciale website bijdragen aan de reis, door geld te geven voor bijvoorbeeld een luxe overnachting of romantisch diner.

[NOVUM]