Search
Close this search box.

Amanda Bynes blijft dreigen met rechtszaken

Amanda Bynes lijkt dol op rechtszaken. De ontspoorde actrice is dit keer van plan entertainmentwebsite TMZ en een New Yorkse agent aan te klagen.

Amanda Bynes lijkt dol op rechtszaken. Nadat ze dreigde verschillende Amerikaanse bladen, de politie van New York en celebrityblogger Perez Hilton voor het gerecht te slepen, is de ontspoorde actrice nu van plan TMZ en een New Yorkse agent aan te klagen.

TMZ fabriceerde volgens Bynes foto’s van haar appartement. De entertainmentsite suggereerde dat een waterpijp in Bynes’ woning aanwezig was, wat de actrice in alle toonaarden ontkent. “Dat is helemaal geen waterpijp”, tiert Amanda op Twitter. “Het is duidelijk een fles. Ik ga ze aanklagen, je kunt niet zo maar nepbewijs maken.”

Ook met de agent die Bynes donderdag arresteerde is de actrice nog niet klaar. Bynes beschuldigde de man van aanranding, maar daarvoor vond de politie van New York geen bewijs. “Ik wil geld van hem zien, ik ben dol op nog meer geld op de bank.” Volgens Bynes is de agent echter al gestraft, omdat hij ‘lang niet knap genoeg is om mijn vriend te zijn’.

[NOVUM]