Search
Close this search box.

Amanda Bynes krijgt boete van driehonderd dollar

Amanda Bynes heeft donderdag van de rechter een boete van driehonderd dollar opgelegd gekregen. Ook krijgt ze een proeftijd van drie jaar, schrijft TMZ.

Amanda Bynes heeft donderdag van de rechter een boete van driehonderd dollar gekregen. Ook krijgt ze een proeftijd van drie jaar, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. De 27-jarige actrice, die niet in de rechtszaal aanwezig was, kwam in de problemen wegens rijden zonder geldig rijbewijs. Als ze zich de komende drie jaar niet aan de wet houdt, moet ze weer voor de rechter verschijnen.

Bynes werd in september aangehouden toen ze in Burbank in de Amerikaanse staat Californië reed met een ongeldig rijbewijs. Haar rijbewijs was een paar weken eerder ingetrokken na twee aanrijdingen. Bynes was donderdag niet zelf in de rechtszaal.

De actrice, bekend van films als Hairspray en Easy A, werd vorig jaar ook gepakt toen ze met een slok op achter het stuur zat. Die zaak wordt nog onderzocht.

[NOVUM]