Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amanda Bynes vindt zichzelf niet gek

Amanda Bynes is niet gek. Dat verklaarde de actrice woensdag op Twitter. Bynes werd vorige week gearresteerd op verdenking van drugsbezit.

Amanda Bynes is niet gek. Dat verklaarde de actrice althans woensdag op Twitter. Bynes werd vorige week gearresteerd op verdenking van drugsbezit, waarna ze dreigde met verschillende rechtszaken. Ook stelde ze te zijn aangerand door een agent.

Bynes twitterde ook een link naar een interview van haar advocaat met Entertainment Tonight, waarin de man uitlegt dat het goed gaat met de actrice en dat alle berichten in de media over Bynes overdreven zijn. De raadsman, Richard Hutton, had naar eigen zeggen onlangs nog een gesprek met de actrice, die in zijn ogen heel ‘normaal’ overkwam.

De 27-jarige Bynes zei dinsdag nog niet klaar te zijn met de agent die haar naar eigen zeggen heeft aangerand. De politie van New York stelde een onderzoek in, maar vond geen bewijs. “Ik wil geld van hem zien, ik ben dol op nog meer geld op de bank”, twitterde de actrice, die vorig jaar meerdere keren in aanraking kwam met justitie, waaronder voor rijden onder invloed.

[NOVUM]