Search
Close this search box.

Anouk laat oog vallen op komiek Louis C.K.

Anouk heeft haar zinnen gezet op komiek Louis C.K. De zangeres heeft online een oproep gedaan in een poging de Amerikaan aan de haak te slaan.

Anouk heeft haar zinnen gezet op komiek Louis C.K. De 38-jarige Nederlandse zangeres heeft online een oproep gedaan in een poging de zeven jaar oudere Amerikaan aan de haak te slaan.

“Is er iemand die Louis C.K. persoonlijk kent? Zo ja, vertel hem alsjeblieft dat ik verschrikkelijk graag een date met hem wil”, heeft ze zondag laten weten via Twitter. “Ik ben serieus. Trouwen is optioneel.”

Anouk bevindt zich momenteel in Malmö voor haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. Ze liet deze week ook al weten dat ze telefoonnummers heeft weten te ontfutselen van enkele Zweedse geluidsmannen van het zangfestijn.

[NOVUM]