Search
Close this search box.

Arnold Schwarzenegger in remake horrorkomedie

Arnold Schwarzenegger heeft zijn oog laten vallen op een rol in The Toxic Avenger. De film is een remake van de gelijknamige horrorkomedie uit 1984.

Arnold Schwarzenegger heeft zijn oog laten vallen op een rol in The Toxic Avenger. De film is een remake van de gelijknamige horrorkomedie uit 1984. Welke rol de 65-jarige acteur voor zijn rekening neemt is nog niet duidelijk. Het gaat in ieder geval niet om de titelrol, schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

The Toxic Avenger gaat over een conciërge van een sportclub die dagelijks wordt getreiterd door klanten. Het loopt uit de hand als hij door een raam springt en in een vat vol chemisch afval terechtkomt en ernstig verminkt raakt. Hij weet te overleven, maar verandert in een supermens die uit is op wraak.

De film uit 1984 flopte in eerste instantie, maar werd uiteindelijk een culthit. De komedie kreeg drie vervolgfilms, een musical en een stripboek. De nieuwe film wordt geregisseerd door Steve Pink, bekend van de komedie Hot Tub Time Machine.

Schwarzenegger richt zich sinds het einde van zijn gouverneurschap van Californië in 2010 weer op het maken van actiefilms. Zijn comeback The Last Stand werd echter matig ontvangen en werd geen commercieel succes. Hij heeft net de opnames afgerond van de actiethriller Ten en is later dit jaar naast Sylvester Stallone te zien in de actiefilm Escape Plan.

[NOVUM]