Search
Close this search box.

Beyoncé haalt concert België eind van de maand in

Beyoncé bezoekt eind deze maand wederom onze zuiderburen. De zangeres haalt het concert in Antwerpen dat ze dinsdag afgelastte op vrijdag 31 mei in.

Beyoncé brengt eind deze maand wederom een bezoek aan België. De zangeres haalt het concert in Antwerpen dat ze dinsdag afgelastte op vrijdag 31 mei in. Dat maakte het Sportpaleis bekend op zijn website.

Beyoncé zou dinsdag en woensdag optreden in de Antwerpse evenementenhal. De eerste show ging echter niet door omdat de zangeres kampte met uitputting en uitdroging. Op last van artsen trad ze niet op. Vanwege de afgelasting zwollen geruchten over een tweede zwangerschap aan.

Woensdag bood Beyoncé via een handgeschreven briefje haar excuses aan. “Ik voel me veel beter en ben klaar om een geweldige show te geven”, schreef de zangeres, die woensdag wel op het podium stond. “Ik beloof dat ik het snel goed maak.”

Beyoncé toert de wereld over met de Mrs. Carter World Tour. Die trapte ze vorige maand af in Europa. Op 21 en 22 april stond in de Amsterdamse Ziggo Dome. Beyoncé is tot eind van de maand in Europa. Daarna trekt ze door de Verenigde Staten.

[NOVUM]