Cascada heeft olifantenhuid dankzij Songfestival

Cascada-zangeres Natalie Horler leert dankzij het Eurovisie Songfestival beter omgaan met kritiek. “Ik heb veel kritiek ervaren, ook pijnlijke kritiek.”

Cascada-zangeres Natalie Horler leert dankzij het Eurovisie Songfestival beter omgaan met kritiek. Cascada kreeg aardig wat opmerkingen toen de Duitse eurodance-act bekendmaakte deel te nemen aan het liedjesfestijn.

“Ik heb veel kritiek ervaren, ook pijnlijke kritiek”, geeft Natalie toe voor de camera van Novum Nieuws. “Het is iets waar je jezelf voor moet proberen af te sluiten. Lees het niet, probeer er niet naar te luisteren. Je kunt er toch niets aan veranderen. De enige manier om ermee om te gaan is er niet te veel aan te denken.”

De 31-jarige zangeres heeft een olifantenhuid gekweekt. “Maar hoe dik m’n huid ook is, ik ben ook maar een mens. Ik kan veel hebben, maar ik ben maar een meisje en als mensen kritiek hebben op persoonlijke dingen of hoe je eruit ziet, kan dat pijn doen.”

Duitsland heeft Cascada’s nummer Glorious inmiddels omarmd. “Het is echt geweldig. Een paar maanden geleden hebben we het tegenovergestelde meegemaakt. Dat heeft zich volledig omgedraaid en dat is voor mij gewoon geweldig.”

[NOVUM]