Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cee Lo Green op de voet gevolgd door camera’s

Een realityshow rond Cee Lo Green is in de maak. In het zesdelige The Cee Lo Life wordt de 38-jarige zanger en rapper gevolgd tijdens zijn werk.

Een realityshow rond Cee Lo Green is in de maak. In het zesdelige The Cee Lo Life wordt de 38-jarige zanger en rapper op de voet gevolgd tijdens zijn werk als artiest en producent, schrijft het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter.

“Deze nieuwe serie biedt kijkers de kans om Cee Lo Green, een van de hardst werkende mannen in showbusiness, te leren kennen”, zegt de baas van de Amerikaanse zender TBS, die The Cee Lo Life gaat uitzenden. In de show, die volgend jaar wordt uitgezonden, is onder meer te zien hoe Green werkt aan de reünie van zijn hiphopgroep Goodie Mob.

De zanger en rapper is ook al op tv te zien als coach in de Amerikaanse versie van talentenjacht The Voice. Vorig jaar werd bekend dat hij bovendien een comedyserie losjes gebaseerd op zijn eigen leven van de grond probeert te krijgen.

[NOVUM]