Search
Close this search box.

Chris Brown: ik heb niks verkeerd gedaan

Chris Brown heeft niks verkeerd gedaan na de aanrijding waarbij hij vorige week betrokken raakte. Dat stelt de r&b-zanger, die tegen een auto botste.

Chris Brown heeft niks verkeerd gedaan na de aanrijding waarbij hij vorige week betrokken raakte. Dat stelt de r&b-zanger, die met zijn auto tegen een andere auto botste.

De 24-jarige Brown ontkent beschuldigingen dat hij weigerde zijn rijbewijsgegevens te verstrekken aan de vrouw met wie hij in botsing raakte. De zanger werkte juist goed mee en gaf haar alle benodigde informatie, vertellen bronnen aan entertainmentsite TMZ.

Ook is Brown naar verluidt niet benaderd door de politie na het ongeluk. TMZ schreef eerder dat de zaak wordt onderzocht. De zanger zit nog in een proeftijd omdat hij vier jaar geleden zijn toenmalige vriendin Rihanna in elkaar timmerde. Als hij de wet overtreedt in zijn proeftijd, kan hij in de gevangenis belanden.

[NOVUM]