Search
Close this search box.

‘Chris Brown woont samen met ex’

Chris Brown woont samen met Karrueche Tran. Tran, die vorig jaar door de zanger werd gedumpt voor Rihanna, zou begin deze maand zijn ingetrokken bij Brown.

Chris Brown woont samen met Karrueche Tran. Bronnen vertellen aan entertainmentsite TMZ dat Tran, die vorig jaar door de zanger werd gedumpt voor Rihanna, begin deze maand is ingetrokken bij Brown.

Volgens de ingewijden vormen de twee, die eerder al een jaar bij elkaar waren, sinds kort weer een stel en zijn ze gaan samenwonen na Browns verjaardag op 5 mei. Tran zou nog wel haar eigen woning aanhouden.

Enkele weken geleden vertelde Brown dat zijn relatie met Rihanna op de klippen was gelopen. De twee zouden het te druk hebben met hun werk. Jaren geleden vormden de twee ook al een stel, maar die relatie strandde toen de r&b-zanger zijn vriendin in elkaar sloeg.

[NOVUM]