Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cindy Crawford twijfelt nog altijd aan uiterlijk

Cindy Crawford is nog altijd niet tevreden met hoe ze eruitziet. “Ik ben een gewone vrouw, soms voel ik me goed en op sommige dagen denk ik: niets past me.”

Cindy Crawford is nog altijd niet tevreden met hoe ze eruitziet. “Ik ben een gewone vrouw, soms voel ik me goed en op sommige dagen denk ik: niets past me”, vertelt de 47-jarige Crawford, die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de modellenwereld, in een interview met Net-a-Porter.

“Mijn goede voornemen is dat ik op mijn vijftigste tevreden wil zijn met mijn lichaam”, legt ze uit. Crawford wil daarbij niet altijd op haar eten hoeven letten en maalt daarom niet om een paar kilo’s meer of minder. “Ik wil niet iemand worden die nee zegt tegen sladressing, wijn en plezier.”

[NOVUM]