Search
Close this search box.

De Beste Liedjes Van krijgt tweede seizoen

De Beste Liedjes Van… krijgt een vervolg. Presentator Jeroen van der Boom plant momenteel een tweede seizoen met SBS6. Het programma moet in 2014 terugkeren.

De Beste Liedjes Van… krijgt een vervolg. Presentator Jeroen van der Boom plant momenteel een tweede seizoen met SBS6. Het programma, waarin de zanger nummers ten gehore brengt met een gast, moet volgend jaar terugkeren.

“Daar zijn we nu mee bezig”, zei hij vrijdagochtend in de radioshow van Edwin Evers. “Ik heb het heel leuk bedacht, maar je moet ook steeds weer acht artiesten hebben. Maar we zijn nu bezig om dat voor volgend jaar in te plannen. Dus dat is hartstikke goed.”

Van der Boom zingt In De Beste Liedjes Van… samen met een gast liedjes uit diens repertoire en nummers die veel betekenen voor de artiest. Zaterdag is Loïs Lane te zien in de show.

[NOVUM]