Zoek
Sluit dit zoekvak.

Doutzen Kroes poseert voor H&M

Doutzen Kroes is een van de gezichten van de zomercollectie van H&M. Het 28-jarige model is in Mexico geweest om foto’s te schieten voor de campagne.

Doutzen Kroes is een van de gezichten van de zomercollectie van H&M. Het 28-jarige model is in Mexico geweest om foto’s te schieten voor de campagne. Momenteel is Beyoncé al te zien in reclames voor het modemerk.

“Het was fantastisch! We waren in Mexico, op een geweldige locatie en het was super weer”, vertelt Doutzen aan het modetijdschrift Vogue. “Iedereen die bij H&M werkt is zo aardig en ze gaven me meteen het gevoel dat ik helemaal bij de ‘familie’ hoorde, aangezien het de eerste keer was dat ik met H&M samenwerkte.”

Kroes werkte voor de fotoshoot samen met fotograaf Terry Richardson. “Ik houd van Terry. Ik heb eerder een paar keer met hem samengewerkt en hij is erg grappig en heel lief, en hij geeft me een goed gevoel over mezelf en de foto’s zijn fantastisch!”

[NOVUM]