Search
Close this search box.

Emerald vindt Brits succes ‘geweldige erkenning’

Caro Emerald vind het een ‘geweldige erkenning’ dat haar nieuwe cd ook in de smaak valt bij de Britten. De plaat komt binnen bovenaan de officiële albumlijst.

Caro Emerald vind het een ‘geweldige erkenning’ dat haar nieuwe cd ook in de smaak valt bij de Britten. The Shocking Miss Emerald is binnengekomen bovenaan de officiële album top honderd van het Verenigd Koninkrijk. Vorige week gebeurde hetzelfde in de Nederlandse Album Top 100.

“Ik ben onder de indruk van dit fantastische nieuws”, laat de Nederlandse zangeres weten in een verklaring. “Het is een geweldige erkenning voor al het harde werk dat we in dit album gestopt hebben. Ik wil de fans bedanken en iedereen die ons gesteund heeft.”

The Shocking Miss Emerald is de opvolger van Emeralds succesvolle debuutplaat Deleted Scenes from the Cutting Room Floor. Die was ook al een top vijf-hit in het Verenigd Koninkrijk.

Ook een andere Nederlander doet het goed in de Britse hitlijsten. Armin van Buurens This Is What It Feels Like komt deze week binnen op de zesde plaats in de Single Top 100.

[NOVUM]