Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eva Longoria toont geslachtsdeel in Cannes

Eva Longoria heeft per ongeluk haar geslachtsdeel getoond op de rode loper in Cannes. De actrice droeg geen ondergoed en tilde haar jurk iets te hoog op.

Eva Longoria heeft zaterdag per ongeluk haar geslachtsdeel getoond op de rode loper in Cannes. De 38-jarige actrice, die de première van Jimmy P. zonder ondergoed bijwoonde, tilde haar Versace-jurk iets te hoog op. Foto’s van Longorias edele delen zijn al op internet opgedoken.

Op de foto’s is te zien dat de rode loper nat was van de regen. Waarschijnlijk tilde Longoria haar mintgroene jurk op zodat die niet nat zou worden. Longoria, een fervent twitteraar, is nog niet ingegaan op haar ongelukje. Wel twitterde ze zondagochtend blij te zijn dat het zonnetje weer schijnt in Cannes.

[NOVUM]