Search
Close this search box.

Extra kaarten Lowlands binnen halve minuut op

De extra kaarten die Lowlands donderdagochtend in de verkoop gooide waren binnen tien minuten uitverkocht. De verkoop ging om 10.00 uur van start.

De extra kaarten die Lowlands donderdagochtend in de verkoop gooide waren razendsnel uitverkocht. De verkoop ging om 10.00 uur van start en ongeveer halve minuut later waren zo’n beetje alle tickets alweer op.

“De kaarten zijn weer weg, maar er valt af en toe nog wat terug van niet afgeronde betalingen”, werd even na tienen bekendgemaakt via Twitter. Een woordvoerder voegde daar later aan toe dat er slechts ‘zo’n dertig seconden’ nodig waren om de tickets te verkopen. “Het ging onverminderd snel.”

Het ging om ongeveer duizend extra kaarten voor het festival dat in februari binnen twee uur eigenlijk al was uitverkocht. De extra toegangsbewijzen die donderdag in de verkoop gingen waren onder meer tickets die ongeldig werden gemaakt vanwege zwarthandel. Dat blijft de organisatie van Lowlands doen tot aan de start van het festival, waardoor er later ‘nog een momentje’ volgt om kaarten te kopen.

Lowlands wordt dit jaar gehouden op 16, 17 en 18 augustus. Onder meer de Editors, Nick Cave and the Bad Seeds en Nine Inch Nails treden op tijdens het festival in Biddinghuizen.

[NOVUM]