Zoek
Sluit dit zoekvak.

Genemans: maagdenshow geen doorgestoken kaart

Ewout Genemans ontkent dat in het programma Ik Heb het Nog Nooit Gedaan wordt geacteerd. Een kandidate beweert dat ze als actrice is ingehuurd.

Ewout Genemans ontkent dat in het programma Ik Heb het Nog Nooit Gedaan wordt geacteerd. Linda Dummer, een date van een van de maagden, beweert dat ze als actrice is ingehuurd voor het realityprogramma.

“Het is de grootst mogelijke onzin”, vertelt producent Genemans in het AD. “Linda is niet betaald en komt niet van een castingbureau. Ze is wellicht teleurgesteld dat de date niet resulteerde in een relatie.”

Op een forum van Girlscene doet iemand zich voor als Linda, die als date werd gekoppeld aan de 48-jarige maagd Marc. “Ik ben de dame van de date met Marc, en het was geacteerd, dus jullie kijken naar leedvermaak, terwijl de meeste ingehuurd zijn voor een zogenaamde date.”

De vrouw beweert dat de kandidaten wel echt maagd zijn, maar hun dates zouden actrices zijn. In het programma kwam Linda ten val toen ze met haar date ging paardrijden. Ze zegt wel echt te zijn gevallen en in het ziekenhuis te hebben gelegen.

[NOVUM]