Search
Close this search box.

Geurten en Yosef in jury Holland’s Next Top Model

Sabine Geurten en Sharon Mor Yosef nemen plaats in de vaste jury van Holland’s Next Top Model. Ze nemen samen met Anouk Smulders plaats achter de jurydesk.

Sabine Geurten en Sharon Mor Yosef nemen plaats in de vaste jury van Holland’s Next Top Model. De hoofdredacteur van Glamour en de fotograaf nemen samen met Anouk Smulders plaats achter de jurydesk. Dat heeft Smulders in RTL Boulevard bekendgemaakt.

Elke aflevering schuift er ook een internationaal bekend gastjurylid aan. Smulders is naast jurylid ook presentatrice in het nieuwe seizoen van het programma. Het voormalige model onthulde haar nieuwe presentatieklus al een maand geleden.

De eerste twee seizoenen van het programma rond de zoektocht naar een nieuw topmodel werd aan elkaar gepraat door Yfke Sturm. Vervolgens nam Daphne Deckers het stokje van haar over.

[NOVUM]