Search
Close this search box.

Gordon wil ellende tijdens wereldreis vergeten

Gordon reist vanaf december alleen de wereld rond. “Ik moet weg, kan er niet meer tegen hier. Het lijkt wel alsof ik de ellende aan mijn kont heb hangen.”

Gordon reist vanaf december in zijn eentje de wereld rond. “Ik moet weg, kan er niet meer tegen hier”, vertelt de zanger aan De Telegraaf. “Het lijkt wel alsof ik de ellende aan mijn kont heb hangen. Maar ik kap ermee. Ik ben naar RTL gegaan en heb drie maanden verlof opgenomen. Ik ga op wereldreis!”

Gordon had de afgelopen tijd ruzie met zijn ex-collega’s van Los Angeles, the Voices, kampte met gezondheidsproblemen en was afgelopen weekeinde getuige van een schietpartij. “Wanneer wordt het eens normaal in mijn leven?”, vraagt hij zich af. “Echt, ik weet niet hoeveel ik nog kan hebben.”

De 44-jarige zanger en presentator viert de jaarwisseling in Australië. “Daarna reis ik door naar Nieuw-Zeeland, Bora Bora, Hawaï, Los Angeles, waar ik ben uitgenodigd voor de Oscaruitreiking, en dan door naar Cuba, Panama, Suriname en Buenos Aires.” Vervolgens gaat Gordon terug naar Amsterdam. “Als ik dán niet los kom van al die toestanden hier, weet ik het ook niet meer.”

Gordon kijkt ernaar uit om alleen te zijn. “Ben ik ook niemand verantwoording schuldig.” De zanger ging eerder alleen op reis en dat is hem goed bevallen. “Bovendien ga ik allerlei vrienden bezoeken en onderweg zullen er heus wel mensen aanhaken. Ik tel af totdat ik hier even de boel de boel kan laten.”

Vooral de schietpartij, die zaterdagavond plaatsvond tijdens een feest in het Scheepvaartmuseum, heeft er bij Gordon ‘flink ingehakt’. “Ik was voor het eerst sinds mijn herstel na de oververmoeidheid weer in Amsterdam op stap. En dan wordt er pal naast ons iemand van de planeet geschoten. Het is niet te geloven wat drank en drugs aan agressie kunnen losmaken.”

[NOVUM]