Search
Close this search box.

Humberto Tan krijgt latenighttalkshow op RTL 4

RTL 4 geeft Humberto Tan zijn eigen talkshow op de late avond. Hij praat vanaf dit najaar RTL Late Night aan elkaar, vanuit de binnenstad van Amsterdam.

RTL 4 geeft Humberto Tan zijn eigen talkshow op de late avond. De presentator praat vanaf dit najaar RTL Late Night aan elkaar. In de show vanuit de binnenstad van Amsterdam ontvangt hij gasten uit de wereld van entertainment, sport en politiek.

“Hij is adrem, sympathiek en heeft bewezen een zeer brede interesse te hebben, van sport tot showbizz en van politiek tot het bedrijfsleven”, motiveert programmadirecteur Erland Galjaard. “Soms mag het luchtig en is er ruimte voor een vrolijke noot en ook dan is Humberto voor ons dé man.”

RTL Late Night wordt elke werkdag tussen 22.30 en 23.30 uur uitgezonden en is daarmee de eerste echte opvolger van Barend & Van Dorp, dat acht jaar geleden voor het laatst was te zien bij RTL 4. Onlangs werd bekend dat Tan ook een sportprogramma krijgt op BNR Nieuwsradio.

[NOVUM]