Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jan Smit krijgt miniversie van zichzelf

Jan Smit heeft het eerste beeldje dat een miniversie van hemzelf voorstelt ontvangen van André van Duin. “Ik vind het ontzettend leuk dat je mij kunt meenemen.”

Jan Smit heeft maandag het eerste beeldje dat een miniversie van hemzelf voorstelt ontvangen uit handen van André van Duin. “Het is een pocketformaat. Ik vind het ontzettend leuk dat je mij gewoon mee kunt nemen”, zei de zanger tegen RTL Boulevard.

Nieuwe leden van de TROS krijgen het Jan Smit-beeldje cadeau. Ook van andere Nederlandstalige artiesten, onder wie André Rieu en Nick en Simon, worden beeldjes gemaakt. “Er zijn veel Nederlanders die van oer-Hollandse muziek houden”, zegt Gerard Baars, programmaleider van de TROS. “Daarom hebben we dit concept bedacht. Iedereen die lid wordt, krijgt een levensecht beeldje van een favoriete artiest.”

[NOVUM]