Search
Close this search box.

Jennifer Lopez verdedigt outfit na klachten

Jennifer Lopez vindt dat er niets mis is met de outfit die ze droeg bij haar optreden in Britain’s Got Talent. Ofcom kreeg zo’n honderd klachten binnen.

Jennifer Lopez vindt dat er niets mis is met de outfit die ze dinsdagavond droeg bij haar optreden in Britain’s Got Talent. De Britse mediawaakhond Ofcom kreeg zo’n honderd klachten binnen over de zangeres, die volgens velen te bloot gekleed ging. Lopez droeg een zwarte bodysuit, bolero en dijhoge laarzen. “Ik droeg dezelfde uitdossing bij de uitreiking van de Billboard Award en daar zorgde het ook niet voor ophef, dus ik had het idee dat ik een veilige keuze had gemaakt”, zei de zangeres tegen het BBC-radioprogramma Newsbeat. Lopez zong haar nieuwe lied Live it Up bij de talentenjacht. Jurylid Simon Cowell was vol lof over het optreden van de zangeres, dat hij van ‘wereldklasse’ vond. “Als iemand zich afvraagt hoe het moet: zo moet het dus”, zei hij na de show.

[NOVUM]