Zoek
Sluit dit zoekvak.

Justin Bieber ontkent snelheidsduivel te zijn

Justin Bieber beweert dat hij niet achter het stuur van zijn Ferrari zat toen die op hoge snelheid door zijn wijk vloog. De politie heeft de zaak in onderzoek.

(Novum/AP) – Justin Bieber beweert niet achter het stuur van zijn Ferrari te hebben gezeten toen die maandag op hoge snelheid door zijn woonwijk vloog. Verschillende buren belden de politie toen ze de 19-jarige zanger met ‘snelwegsnelheden’ door de chique buurt in Los Angeles zagen scheuren. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bieber staat echter niet sterk, omdat de politie inmiddels verklaringen heeft van ooggetuigen die hem op het bewuste moment achter het stuur hebben gezien. Dat heeft een woordvoerder van de politie in Los Angeles laten weten. Onder hen ex-American footballer Keyshawn Johnson, die de zanger volgde en confronteerde bij zijn garage. Bieber weigerde hem echter te woord te staan.

Een eerder soortgelijk voorval rond de zanger ligt al bij de rechter. Het meisjesidool zou enige tijd geleden een andere buur hebben bespuugd en bedreigd met de dood toen die hem aansprak op zijn asociale rijgedrag. Bieber onkent te hebben gespuugd en zegt een ooggetuige te hebben die dat kan bevestigen, weet entertainmentsite TMZ. Openbaar aanklagers hebben naast het slachtoffer echter ook een getuige, die het incident heeft zien gebeuren.

[NOVUM]