Zoek
Sluit dit zoekvak.

Killer Karaoke start met 408 duizend kijkers

Het omstreden Killer Karaoke is donderdagavond van start gegaan met 408 duizend kijkers. Over het gebruik van slangen in het programma ontstond ophef.

Het omstreden Killer Karaoke is donderdagavond van start gegaan met 408 duizend kijkers. In het programma moeten kandidaten onder extreme omstandigheden een liedje zingen. Over het gebruik van een bak water vol slangen ontstond ophef.

Met de 408 duizend kijkers komt Killer Karaoke tekort voor een plek bij de 25 best bekeken programma’s, blijkt vrijdag uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Wel is de zangshow het best bekeken programma van RTL 5.

Killer Karaoke, dat wordt gepresenteerd door Jan Kooijman en Dennis Weening, was in het buitenland een groot succes. Nog voordat het programma in Nederland te zien was, ontstond ophef over een opdracht. Een kandidate zakte in een bak water met slangen, wat mogelijk dierenmishandeling is. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit stelde donderdag een onderzoek in na een fiks aantal klachten.

[NOVUM]