Zoek
Sluit dit zoekvak.

Klok vindt het tijd voor magie op Songfestival

Hans Klok vindt het de hoogste tijd voor een beetje toverkunst op het Eurovisie Songfestival. “We hebben nog nooit magic op het Songfestival gehad.”

Hans Klok vindt het de hoogste tijd voor een beetje toverkunst op het Eurovisie Songfestival. “We hebben nog nooit magic op het Songfestival gehad”, constateerde de 44-jarige illusionist maandag in Koffietijd.

“Terwijl het te gek is als je een waanzinnige act hebt”, weet Klok, die onder meer in Las Vegas stond met zijn goochelkunsten. De illusionist is wel van mening dat alleen magie niet genoeg is voor het Songfestival. “Je hebt dan natuurlijk wel een geweldige zangeres nodig, in mijn geval zou dat Ellen ten Damme zijn.”

Hoewel Klok het naar eigen zeggen ‘wel ziet zitten’ om Nederland volgend jaar te vertegenwoordigen, houdt hij een slag om de arm. “Ik weet niet of ik het wel moet doen hoor, ik heb het al heel erg druk. Maar ik zie het wel voor me.”

Dit jaar nam Anouk voor Nederland deel aan het Songfestival, de zangeres eindigde als negende in de finale. Het was voor het eerst in negen jaar dat Nederland weer meedeed aan de eindstrijd, de voorgaande jaren kwamen de inzendingen niet verder dan de halve finale.

[NOVUM]