Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lance Bass erg bezorgd om vriendin Amanda Bynes

Lance Bass is erg bezorgd om zijn goede vriendin Amanda Bynes. De actrice komt vaak in het nieuws door haar opvallende gedrag en problemen met justitie.

Lance Bass is erg bezorgd om zijn goede vriendin Amanda Bynes. De actrice komt de laatste tijd regelmatig in het nieuws door haar opvallende gedrag en problemen met justitie.

“Ze heeft duidelijk psychische problemen, maar dat heeft ze zelf niet door”, zei de voormalige *NSYNC-zanger volgens verschillende media in het radioprogramma Mark and Mercedes. “Wij kunnen dat allemaal wel zien.”

Volgens Bass kan niemand tot Bynes doordringen. “Ik ben erg bang en ik hoop dat iemand haar de hulp kan geven die ze nodig heeft.” De actrice werd vorige week nog gearresteerd wegens vermeend drugsbezit.

Bynes’ advocaat vindt echter dat er weinig aan de hand is. “Ik vind alle verhalen erg overdreven”, vertelt Richard Hutton aan het Amerikaanse tijdschrift People. “Volgens mij gaat het goed met Amanda. Ik heb geen problemen met haar, ze is een prima cliënt.”

Vorig jaar kwam Bynes onder meer in de problemen wegens rijden onder invloed. Een week geleden werd Amanda gearresteerd op verdenking van drugsbezit. Vervolgens dreigde ze met verschillende rechtszaken en beweerde ze te zijn aangerand door een agent.

[NOVUM]