Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Lindsay Lohan voorbeeldpatiënt in kliniek’

Lindsay Lohan gedraagt zich voorbeeldig in de afkickkliniek waar ze zit. De actrice heeft tot nu al haar individuele en groepssessies bijgewoond.

Lindsay Lohan gedraagt zich voorbeeldig in de afkickkliniek waar ze zit. De actrice heeft tot nu al haar individuele en groepssessies bijgewoond, vertellen ingewijden aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Verder zou Lohan haar vrienden alles vertellen over wat ze heeft geleerd in de Betty Ford-kliniek, waar ze sinds begin deze maand verblijft. De actrice vindt het programma dat ze volgt steeds moeilijker en emotioneler worden, maar wil nergens voor weglopen.

Naar verluidt slaapt de 26-jarige Lohan in een kamer met twee anderen omdat ze niet alleen wil zijn. Verschillende mensen die haar hebben opgezocht, vinden dat Lindsay er nu stukken beter uitziet dan afgelopen tijd.

[NOVUM]