Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mainstreet zingt titelsong Despicable Me 2

Mainstreet verzorgt de titelsong van de film Despicable Me 2. De boyband neemt een Nederlandse versie van Pharrell Williams’ nummer Despicable Me op.

De jongens van Mainstreet verzorgen de titelsong van de film Despicable Me 2. De boyband neemt voor de animatiefilm een Nederlandse versie van Pharrell Williams’ nummer Despicable Me op. Dat heeft platenmaatschappij Universal bekendgemaakt.

Het nummer is te horen tijdens de aftiteling van de film, die in het Nederlands Verschrikkelijke Ikke 2 heet. De videoclip komt 7 juni uit. Despicable Me 2 is vanaf 26 juni in de bioscoop te zien.

Nils Käller, Rein van Duivenboden, Owen Playfair en Daan Zwierink vormden twee jaar geleden Mainstreet, toen ze elkaar leerden kennen bij opnames van The Voice Kids. De groep verzorgde vorige maand nog het voorprogramma van het Arnhemse concert van Justin Bieber.

[NOVUM]