Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mendoza verbijsterd over schietpartij in museum

Michael Mendoza is zich rot geschrokken van de schietpartij die plaatsvond bij het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. De dj draaide op het feest The Waterfront.

Michael Mendoza is zich rot geschrokken van de schietpartij die zaterdagavond plaatsvond bij het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. De dj, die draaide op het feest The Waterfront, zag hoe iemand voor zijn neus werd neergeschoten. De man overleed aan zijn verwondingen.

“Een optreden op een feest met alle ingrediënten voor een topavond is helaas nu omgeturnd tot een totale deceptie”, schrijft Mendoza, die getrouwd is met Kim Feenstra, op Facebook. “Het cliché is natuurlijk dat de sfeer er geweldig inzat tot deze tragische gebeurtenis. Ik ben dankbaar dat mijn geliefde familie en kennissen alsmede de overige bezoekers niets is overkomen en erger leed is voorkomen. Dit is te vreselijk om te beschrijven.”

Volgens de politie was een ‘uit de hand gelopen ruzie’ de aanleiding van de schietpartij. Na het incident werd in de buurt van het museum een verdachte aangehouden.

[NOVUM]