Search
Close this search box.

Morgan Freeman grapt over dutje tijdens interview

Morgan Freeman ontkent in slaap te zijn gevallen tijdens een tv-interview met de Amerikaanse tv-zender FOX. “Ik sliep niet echt, maar ik testte Google-wimpers.”

Morgan Freeman ontkent in slaap te zijn gevallen tijdens een tv-interview met de Amerikaanse tv-zender Fox. “Ik sliep niet echt, maar ik testte Google-wimpers”, grapte de 75-jarige acteur tegenover tijdschrift People Magazine. “Ik was mijn Facebookpagina aan het updaten.”

Freeman dommelde terwijl zijn collega Michael Caine aan het vertellen was over hun werk voor de thriller Now You See Me. Hij werd weer wakker toen de interviewer hem vroeg naar zijn aandeel in de film.

Now You See Me van de Franse Clash of the Titans-regisseur Louis Leterrier gaat over een groepje illusionisten dat banken overvalt. Freeman speelt een van de onderzoekers die de groep probeert tegen te houden. De thriller draait vanaf 6 juni in de Nederlandse bioscopen.

[NOVUM]