Zoek
Sluit dit zoekvak.

Piers Morgan schrijft boek over hectiek bij CNN

Piers Morgan gaat zijn belevenissen achter de schermen van CNN optekenen. De Brit geeft in oktober Shooting Straight: Guns, Gays, God, and George Clooney uit.

(Novum/AP) – Piers Morgan gaat zijn belevenissen achter de schermen van CNN optekenen. De 48-jarige Brit, die voor de nieuwszender het programma Piers Morgan Live maakt, heeft met uitgever Gallery Books een overeenkomst bereikt over het uitgeven van Shooting Straight: Guns, Gays, God, and George Clooney.

Het boek belooft de lezer een gedetailleerd beeld van wat er gebeurt als een groot nieuwsverhaal zoals de dood van Osama bin Laden de redactie bereikt. Morgan schreef eerder al een soortgelijk boek, The Insider, over zijn jaren in de British journalistiek. Shooting Straight verschijnt in oktober.

[NOVUM]