Search
Close this search box.

Producent bevestigt terugkeer tv-serie 24

24 keert terug op televisie. De geruchten over een comeback van de tv-serie met Kiefer Sutherland in de hoofdrol zijn bevestigd door producent David Fury.

24 keert terug op televisie. De geruchten over een comeback van de tv-serie met Kiefer Sutherland in de hoofdrol zijn bevestigd door producent David Fury.

“Ja, ik ga dubbele diensten draaien, met Tyrant erbij. Woehoe”, twitterde Fury, die ook al werkt aan een nieuwe serie getiteld Tyrant. Hij laat weten dat 24 in afgeslankte vorm terugkeert. In plaats van de gebruikelijke 24 afleveringen, bestaat de nieuwe reeks uit twaalf delen.

De tv-serie over agent Jack Bauer, die binnen 24 uur terroristen moet zien af te stoppen, kwam drie jaar geleden ten einde. De filmversie waar sindsdien aan werd gewerkt kwam nooit van de grond. Eerder dit jaar zei de regisseur dat hij de hoop heeft opgegeven. Met de terugkeer naar het kleine scherm lijkt de film definitief van de baan.

[NOVUM]