Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rick Engelkes en vrouw uit elkaar

Rick Engelkes en zijn vrouw Annemarie hebben hun problemen nog niet verwerkt. Volgens De Telegraaf is Annemarie vertrokken uit de echtelijke woning.

Rick Engelkes en zijn vrouw Annemarie Paol zijn uit elkaar. Het management laat weten dat overspel, waardoor het stel enkele jaren geleden al in een huwelijkscrisis belandde, niet de reden is van de breuk. Annemarie is vertrokken uit de echtelijke woning in Aerdenhout.

Drie jaar geleden was het de 53-jarige Engelkes die de echtelijke woning verliet nadat hij opbiechtte te zijn vreemdgegaan. Hij woonde een tijdje in Haarlem en ging alleen met zijn dochters Teddy (15) en Lee (8) op vakantie. “Ik heb er een rommeltje van gemaakt”, gaf de acteur en producent destijds toe.

Engelkes en Paol, die elkaar in 1994 leerden kennen en in 2002 trouwden, werkten aan hun huwelijk. “Ik wilde na mijn overspel meteen weer door, maar dat kan niet bij een vrouw. Ook al heb ik echt spijt betuigd.”

[NOVUM]