Search
Close this search box.

Rob Lowe kruipt in huid van John F. Kennedy

Rob Lowe gaat John F. Kennedy vertolken in Killing Kennedy. Hij speelt de president van de VS in een tv-film van National Geographic over diens laatste dagen.

(Novum/AP) – Rob Lowe gaat John F. Kennedy vertolken in Killing Kennedy. De 49-jarige acteur speelt de vermoorde president van de Verenigde Staten in een televisiefilm van National Geographic over diens laatste dagen. Dat heeft de zender dinsdag bekendgemaakt.

Volgende maand starten de opnamen van Killing Kennedy, dat eind dit jaar wordt uitgezonden. Het is op 22 november precies vijftig jaar geleden dat Kennedy werd vermoord. Het tv-project is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse presentator Bill O’Reilly.

Rob Lowe was te zien in films als St. Elmo’s Fire en de Austin Powers-reeks en op het kleine scherm onder meer in The West Wing.

[NOVUM]