Search
Close this search box.

Samuel L. Jackson speelt president in actiefilm

Samuel L. Jackson speelt de Amerikaanse president in Big Game. Hij wordt geholpen door een jongen in een bos als zijn vliegtuig wordt neergeschoten.

Samuel L. Jackson gaat de president van de Verenigde Staten spelen in Big Game. De actiefilm gaat over een 13-jarige jongen die zich laat droppen in een afgelegen bos om met pijl en boog te overleven en zo een man te worden. Als het presidentiële vliegtuig Air Force One in de buurt wordt neergeschoten, neemt hij het op zich de president te redden. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. Wie de jongen gaat spelen is nog niet bekend. De film staat onder regie van de Finse schrijver en regisseur Jalmari Helander, bekend van de actiekomedie Rare Exports, die hiermee zijn Engelstalige filmdebuut maakt. Wanneer de opnames van Big Game moeten beginnen is nog onbekend. De 64-jarige Jackson komt de komende maanden in een sloot grote actiefilms voorbij, waaronder de remakes van Oldboy en Robocop. Volgend jaar is hij te zien als Nick Fury in Captain America: The Winter Soldier.

[NOVUM]